Popularni postovi

Čišćenje jetre I dio

Očisti jetru.Za početak mjenjajte prehranu u smislu razumnog i zdravog jedenja ( da ne jedete stalno isto i sa što više voća i povrća između glavnih obroka). Izbacite smeće koje je lijepo upakirano, poput parizera. Jetra će vam biti  zahvalna.


Čišćenje jetre od žučnih kamenčića dramatično popravlja probavu, koja je osnova vašeg ukupnog zdravlja. Možete očekivati nestanak alergija.Nevjerojatno, ono također eliminira bol u ramenu,gornjem djelu ruke i gornjim leđima.Imati ćete više energije i pojačan osjećaj blagostanja.
Čišćenje kanala koji povezuju jetru i žuč je najsnažnija procedura kojom možete poboljšati svoje zdravstveno stanje.
Ali ovo čišćenje ne bi trebalo provoditi prije programa čišćenja parazita, a da bi se postigli najbolji rezultati treba odraditi još i čišćenje bubrega i popravke zubiju.
Posao jetre je da stvara žuč, 1 do 11/2 četvrtine dnevno.Jetra je puna cjevčica (žučne cjevčice) koje dostavljaju žuč do jedne velike cjevi ( zajednička žučna cjev). Žučna kesica je spojena na zajednički žučni odvod i djeluje kao rezervoar za skladištenje. Jedenje masti ili proteina pokreće stezanje i pražnjenje žučne kesice tijekom dvadesetak minuta, tako da sakupljena žuč završava svoj put kroz žučni odvod u probavnom traktu.
Kod mnogo ljudi, uključujući i djecu , žučne cjevčice su zakrčene žučnim kamenčićima. Neki od tih ljudi razvijaju alergije dok neki ne pokazuju nikakove simptome.Kada skaniramo žučnu kesicu ili je pregledamo rengenskim zrakama ništa se pokazuje. Tipično , oni (kamenčići) se ne nalaze u žučnoj kesici. Osim toga previše su mali da bi ih rentgenske zrake registrirale.Postoji nekoliko različitih verzija kamenčića, a kod većine nalazimo kristaliće kolesterola. Oni mogu biti crni.crveni, bijeli, zeleni ili smeđe obojeni. Zeleni svoju boju dobivaju od svog žučnog ogrtača. Primjetite na slici koliko njih na sebi nosi neidentificirane objekte. Da li su to ostaci nametnika? Primjetite koliko ih ima oblik čepova sa uzdužnim rupicama ispod vrhova. Možemo vizualizirati blokiranu žučnu cijevčicu kroz ove oblike. Drugo kamenje je nastalo od nakupina puno malih kamenčića što nam govori da su regrupirani u žučnim cjevocodima ubrzo nakon zadnjeg procesa čišćenja.
U samom središtu svakog kamenčića pronalazimo skupinu bakterija, što prema znanstvenicima, sugerira da je mrtvi dio parazita započeo formiranje kamenčića.
Kako kamenje raste i postaje sve brojnije pritisak na jetru uzrokuje smanjenje proizvodnje žuči. Zamislite situaciju da je vaš crijevo za polijevanje vrta prepuno klikera. Puno manje vode će moći proći, što će umanjiti sposobnost crijeva da izbaci klikere. Kod žučniog kamenja, puno manje kolesterola napušta tijelo i samim tim nivoi kolesterola rastu.
Žučno kamenje je porozno, pa samim time može pokupiti bakterije, ciste, viruse i parazite koji prolaze kroz jetru. Na ovaj način, gnjezda infekcije se stvaraju, te zauvijek opskrbljuju tijelo svježim bakterijama. Niti jedna infekcija stomaka kao što je čir, ne može biti trajno izliječena bez uklanjanja tih kamenčića iz jetre.



Čistite svoju jetru dva puta godišnje
Ovako ide program:
1. antiparazitni program prije toga barem tjedan-dva da pobijete parazite.
2. nakon toga idete na recept . Kupite grejp, maslinovo ulje i gorku sol. Za maslinovo ulje uzmite mješavinu rafiniranog i extra djevičanskog od SMS-a jer je najblaže po okusu. Grejp može bilo koji.
Gorku sol imate u bilo kojoj apoteci i treba vam dosta pa sam ja sebi naručio s ebay-a gdje je duplo jeftinije neg kod nas.
3. za oporavak crijeva treba vam ili kefir ili acidophilus u tabletama. To je nešto kao za probavne tegobe. To koristite stalno jer sve to troši crijevnu floru pogotovo gorka sol i morate je s nečim obnoviti.
Pošto je ovo toliko opširna tema ,evo nekoliko dokaza onih koji su uspjeli:



-  procedura čišćenja.


. Evo linka za psylium i glinu -http://tinyurl.com/rythew



itd.
Jedno objašnjenje osobe koja je oprobala  čišćenje jetre:Citiram:trebaju ti 4 velike žlice  tu je negdje 50-60g. Al nije strašno kao što se čini. Gubiš dan i pol. Najviše zamara što moraš stalno na wc svaki 15-20 minuta kad gorka sol prođe kroz crijeva, jer ono što popiš mora van. Uzmeš recimo subotu, ništa nejedeš ili nešto sitno samo da nije masno. I tek u 16h popiješ gorku sol, i ideš u 22 spavat. Tu noć budeš slabo ili nikako spavao. Iduće jutro te čekaju još dvije doze i već u podne kreneš jest juhu. Pa malo kasnije voće i nakon toga popodne normalan obrok. Do navečer si potpuno oporavljen. Pravi rezultati stižu sutradan ujutro kad si pod "boostom".
Da uzmi si bateriju za wc kad budeš tražio kamenčiće i gumenu ili plastičnu rukavicu za buranje po šolji. Ja sam pokupio sa benzinske. Kad vadiš bude gadljivo samo prvi put kasnije već ide lakše.



FORUM HR ,OVDJE IMA JOŠ ISKUSTAVA.

tags:čišćenje jetre,savjeti za čišćenje jetre,parazitri i kamenčićk,žučni mjehur i jetra,kamenje u jetri i žuči,prirodno uklanjanje kamenčića iz jetre i žuči.,antiparatitni program





No comments:

Post a Comment