Recepti,priče,savjeti iz života,knjiga i interneta.savjet ili recept,jetra,žuč,kamenac,bolesna jetra,zdravajetra,hepatitis,A,B,C,hepatogram,AST,ALT,jetrena dijeta,interferon,liječenjejetre,biopsijajetre,fibrosken,tuzla,zenica,sarajevo,infektivno,poliklinike,presađivanje jetre,virus,dna.hbv,prirodni lijek,ljekovite trave za jetru,prirodno liječenje jetre,kamilica,broćika,maslačak,korijen trave,konjogriz,čaj za jetru,ultrazvuk jetre,bilirubin,
Popularni postovi
-
Veliki je izbor kada je u pitanju dobar čaj za jetru i slezenu a vjerujem da će pomoći i ostalim organima u tom dijelu. Do sada ima više...
-
Žutica ili ikterus je žućkasto obojenje seruma, a posljedično tome žutilo mekih tkiva, sklere, sluznica i kože. Žutica je rezultat hiper...
-
Recepti za jetru koji život znače.Potrebno je pridržavanje pravila iz recepata i jetra će vam biti zahvalna. Ovo može trošiti i onaj ko...
-
Ljekovite biljke koje liječe jetru.Ima mnogo ljekovitih biljaka koje regenerišu jetru.Sada je red da se opiše i čuvarkuća. Sok čuvarkuće...
Čičkov korijen čaj za jetru
Veliki sadržaj inulina u korijenu čička čini ga korisnim kod bolesti jetre.Dvije do tri čajne kašike svježeg i usitnjenog korijena od čička stavi se u posudu od pola litra hladne vode ,te se ostavi ,najbolje preko noći ,ujutro se prokuha i pije preko dana.Ovaj korijen je više puta sastavni dio nekog recepta kada je u pitanju jetra.Čičkov korijen je dobar i kod čišćenja jetre i žuči...
Korijen je najbolje brati na jesen jer tada se lakše vadi iz zemlje,popuste male žilice sa korijena,suše se, tako da se može i izvaditi iz zemlje.
tags:korijen čička,čišćenja jetre i žuči,
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Neplodnost
specijalna ponuda
- Narodno liječenje
- zdrava hrana
- Zdravlje iz prirode
- doživjeti stotu
- novo
- ljekovite trave
- Čaj za jetru
- Sve na jednom mjestu
- hepatitis eng.
- hepatitis ABC
- gdje na odmor i kako?
- zabavnik
- ljekovitost
- životne tajne
- hobi je zdravlje
- 250 dobrih savjeta o zdravlju
- Sve je besplatno i dobro
- eks noviteti za vas,kuću,posao ...
No comments:
Post a Comment