Recepti,priče,savjeti iz života,knjiga i interneta.savjet ili recept,jetra,žuč,kamenac,bolesna jetra,zdravajetra,hepatitis,A,B,C,hepatogram,AST,ALT,jetrena dijeta,interferon,liječenjejetre,biopsijajetre,fibrosken,tuzla,zenica,sarajevo,infektivno,poliklinike,presađivanje jetre,virus,dna.hbv,prirodni lijek,ljekovite trave za jetru,prirodno liječenje jetre,kamilica,broćika,maslačak,korijen trave,konjogriz,čaj za jetru,ultrazvuk jetre,bilirubin,
Popularni postovi
-
Vodopija,zove se još i cikorija .Veoma korisna ljekovita biljka za rad jetre i žučnog mjehur te potiče rad metabolizma.To je i gorka biljk...
-
Žutica ili ikterus je žućkasto obojenje seruma, a posljedično tome žutilo mekih tkiva, sklere, sluznica i kože. Žutica je rezultat hiper...
-
Lijek za jetru je u prirodi.Ima više vrsta ljekovitih trava ali i povrća. Na primjer hren ili ren je veoma ljekovit za mnogo tog...
-
Hepatitis C u svijetu ima oko 170 miliona ljudi od kojih su se neki liječili interferonom i ribavirinom i dr. ali samo su neki uspjeli da...
Čičkov korijen čaj za jetru
Veliki sadržaj inulina u korijenu čička čini ga korisnim kod bolesti jetre.Dvije do tri čajne kašike svježeg i usitnjenog korijena od čička stavi se u posudu od pola litra hladne vode ,te se ostavi ,najbolje preko noći ,ujutro se prokuha i pije preko dana.Ovaj korijen je više puta sastavni dio nekog recepta kada je u pitanju jetra.Čičkov korijen je dobar i kod čišćenja jetre i žuči...
Korijen je najbolje brati na jesen jer tada se lakše vadi iz zemlje,popuste male žilice sa korijena,suše se, tako da se može i izvaditi iz zemlje.
tags:korijen čička,čišćenja jetre i žuči,
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Neplodnost
specijalna ponuda
- Narodno liječenje
- zdrava hrana
- Zdravlje iz prirode
- doživjeti stotu
- novo
- ljekovite trave
- Čaj za jetru
- Sve na jednom mjestu
- hepatitis eng.
- hepatitis ABC
- gdje na odmor i kako?
- zabavnik
- ljekovitost
- životne tajne
- hobi je zdravlje
- 250 dobrih savjeta o zdravlju
- Sve je besplatno i dobro
- eks noviteti za vas,kuću,posao ...
No comments:
Post a Comment