Popularni postovi

Liječenje hepatitisa C i ciroze jetre

Ciroza se može liječiti medicinski,gdje se koristi interferon  ili neke druge vrste injekcije pogodne za cirozu jetre a  u kombinaciji sa tabletama.Znam neke kojima je to pomoglo i sada su zdravi.Dok se prirodnim putem može liječiti ljekovitim travama.
Kojim travama?Pa ,čitajući razne časopise ,te na internetu kao i u razgovoru sa onima koji su se izliječili ,priroda može biti od velike pomoći.Jedna gospođa se riješila hepatitisa C i početka ciroze jetre pijući neku travu koja ima žuti korijen 18 mjeseci,sada je zdrava.
Jedna gospođa iz Srbije je izliječila isto koristeći se biljaka koje imaju žuti cvijet,itd.
Zatim, evo jedan recept kod ciroze jetre od jedne  stare nane  koja ga savjetuje za ovu bolest:U 2 litra domaćeg vina sipajte 0,5 kg čistog korijena koprive-žare da se kuha.Kada vino uvri na pola,alkohol da ispari ,skinuti s vatre  procijediti i sipati staklenu bocu.Piti prije jela tri puta dnevno po šoljicu ili 0,05 dl.I tako dalje.


tags:ciroza jetre se liječi i ljekovitim biljkama,hepatitis i ciroza jetre,liječenje prirodnim putem,prirodno liječenje jetre,ljekovite trave  koje liječe hepatitis,

1 comment: