Popularni postovi

Prirodno čišćenje jetre,žuči i bubrega

Čišćenje žučnih kanala jetre je najefikaniji postupak koji možete preduzeti da bi poboljšali svoje zdravlje. Ovo čišćenje bi trebalo, ukoliko je moguće, obavljati dva puta godišnje. Idealno bi bilo kada bi ova tehnika bila deo polugodišnjeg, "velikog spremanja organizma" (čišćenje bubrega, jetre i čišćenje od parazita). Ova druga dva čišćenja su veoma bitna za postizanje ukupnog rezultata.

Prvo
Ako je moguće, prvo obavite sve dentalne popravke. Idealno bi bilo da vaša usta budu bez metala (starih, metalnih plombi) i bez patogenih bakterija. Najbolje bi bilo da se očisti cela usna duplja.

Usta puna toksina mogu jako opteretiti jetru neposredno nakon čišćenja. Zato, prvo popravite sve zube. Tako ćete postići najbolje rezultate.

Drugo
Završite sa čišćenjem bubrega, pre nego što počnete sa čišćenjem jetre. Ovo se veoma preporučuje, ali nije bezuslovno. Poželjno bi bilo da vam bubrezi, žučni i urinarni trakt budu u odličnoj kondiciji, kako bi mogli efikasno odstraniti bilo koje substance, koje bi se propratno absorbovale u crevima, kada se, kao posledica čišćenja, izluči žuč.

Procedura čišćenja bubrega se sastoji u tome da nabavite nekoliko različitih biljaka iz biljne apoteke i od njih smućkate čaj, koji ćete, kao dobro vino, pijuckati, polako, nekoliko puta na dan, u toku nekoliko nedelja. Rezultat će biti fino čišćenje bubrega, kao i prestanak bilo koje urinarne infekcije. Ovo zahteva strpljenje, ali donosi rezultate. I ne košta skoro ništa.

Treće
Dr. Hulda Regehr Clark napominje da ne možete čistiti jetru uz žive parazite u njoj, i da zbog toga mnoge kamenčiće nećete izbaciti, kao i da se možete osećati prilično loše. Prema tome, potrebno je i da, nedelju dana pre čišćenja jetre, svakodnevno ubijate parazite magnetnom rezonancom. Ako to već radite, kao redovno, povećajte doze magnetnog zračenja, jednu nedelju pre čišćenja jetre.

Gore navedene faze su uvek poželjne da budu izvedene, ali nisu obavezne, jer smo, i bez prethodnog čišćenja od parazita ili čišćenja bubrega, bili svedoci znatnog izbacivanja kamenja.

Četvrto
Tri dana pre čišćenja, pijte sok od jabuke. U ta tri dana, jako smanjite ishranu, i jedete samo male količine sirovih, nepreradjenih, voćnih ili povrćnih salata. Svakoga dana pijte najmanje jedan litar visoko kvalitetnog, nefiltriranog, najbolje domaćeg, soka od jabuka. Sok bi trebao da bude takav da možete videti talog na dnu flaše.

Pektin iz jabukovog soka pomaže da se omekšaju i poravnaju kamenčići u žučnoj kesi i jetri. Ovo će pomoći da oni lakše prodju kroz žučne kanale. Takodje, ovo smanjivanje ishrane, pomoći će da se isprazne creva od sadržaja, čime se olakšava skupljanje izbačenih kamenčića...

Evo detalja  za čišćenje jetre:ciscenje-jetre kao i foruma ,gdje mnogo toga piše iz iskustva onih koji su to već učinili.

tags:Prirodno čišćenje jetre,žuči i bubrega,Pektin,čišćenje jetre,žuči i bubrega,sok od jabuke,Čišćenje žučnih kanala jetre,

No comments:

Post a Comment