Popularni postovi

Prirodni lijek za jetru



Milk Thistle-mlijeko čička (Silymarin)  ili  Silybum Marianum



Mlijeko čička (Silymarin) štiti i regenerira jetru u većini jetrene bolesti kao što su ciroza (otvrdnjavanje jetre), žutica i hepatitis (upala jetre), te kolangitis (upala žučnih vodova rezultira smanjenjem protoka žuči). To je jedan od najboljih primjera preventivne medicine koje imamo danas, jer ne samo da štiti svaku ćeliju dolaznih toksina iz jetre, ali istovremeno potiče jetru da se očisti od štetnih tvari, kao što su alkohol, droge, lijekovi, živa i teški metali, pesticidi, anestezija, pa čak i  otrovne gljive Amanita ili smrt-kapu gljiva.
Ova biljka je prekrasna i pogodna za svakoga tko je pod stresom, koristi alkohol, rekreacijske droge, recept lijekove, ili živi u današnje moderno vrijeme pesticida, toksina okoliša i onečišćenja? Praktično svaka osoba u industrijskoj naciji.
Jedan od posebnih kvaliteta mlijeka čička je da čisti i detoksificira preopterećenu i umornu jetru, a istovremeno je u stanju da ojača slabu jetru, tako je  lijek kod začepljene jetre. Jedna od zadaća jetre je to očistiti krv. 
Silybum Marianum je moćna biljka za potporu jetre, očistiti krv i jedan je od najboljih biljaka za kožne bolesti . Također je djelotvorna za liječenje zagušenja bubrega, slezene i prsne regije.

Liječenje bolesti jetre :


Mlijeko čička (Silymarin) je pronađen u posljednjih nekoliko godina i glavni je igrač u liječenju jetrenih bolesti. Zato što pomaže niže razine enzima jetre i pomaže u procesu detoksikacije tijela. Među svim poznatim biljnim lijekovima, mlijeko čička (Silymarin) pronalazi svoje mjesto kao lider u biljkama za liječenje bolesti jetre. Naučnici su propisali Silybum Marianum za hepatitis, jer tjera upalu, kod ciroze omekšati će jetru, i kod mnogih  poremećaja kod sustava žučne kesice, itd.
Mlijeko čička (Silymarin) štiti i regenerira jetru u većini jetrenih bolesti kao što su ciroza (otvrdnjavanje jetre), žutica i hepatitis (upala jetre), te kolangitis (upala žučnih vodova rezultira smanjenjem protoka žuči). To je jedan od najboljih primjera preventivne medicine koje imamo danas, jer ne samo da štiti svaku ćeliju dolaznih toksina iz jetre, ali istovremeno potiče jetru da se očisti od štetnih tvari, kao što su alkohol, droge, lijekovi, živa i teški metali, pesticidi, anestezija, pa čak i  otrovne gljive Amanita .
Ova biljka je prekrasna i pogodna za svakoga tko je pod stresom, koristi alkohol, rekreacijske droge, recept lijekove ili živi u današnje moderno vrijeme pesticida, toksina okoliša i onečišćenja? Praktično svaka osoba iz industrijske nacije.
Jedan od posebnih kvaliteta mlijeka čička je da čisti i detoksificira preopterećenu i bolesnu jetru, a istovremeno je u stanju da ojača i slabu jetru. Jedna od zadaća jetre je da očistiti krv.
 Mlijeko čička (Silymarin) je moćna biljka za potporu jetra da očisti krv i jedna je od najboljih biljaka za kožne bolesti . Također je djelotvorna za liječenje zagušenja bubrega, slezene i  prsne regije.
Silymarin  je flavonoid i sastoji se od 4 izomera: silybinin, silychristin, silydianin, isosilybinin. Silymarin je jedini topljiv u alkoholu, a ne u vodi.
Ali ima ga već gotovog u kapsulama,jer je teško izdvojiti silymarin iz sjemena.

Nastavlja se...

tags:Silymarin ,prirodno liječenje hepatitisaB,C,prirodno liječenje jetre,liječenje hepatitisa,virus i jetra,

No comments:

Post a Comment